Din garanti for, at dine data kan genskabes

Cloudløsninger

Automatic Recovery Testing

Kan du genskabe dine data fra backup? Hele idéen med backup er at kunne genskabe data, når uheldet sker. Frontsafe tilbyder Automatic Recovery Testing som en tillægsydelse til backup. Med løsningen bliver evnen til at genskabe dine data løbende testet, og du får samtidig dokumenteret din recovery-proces.

Primære fordele ved Automatic Recovery Testing

Det er både dyrt og tidskrævende at teste, om din server kan genskabes på baggrund af backupdata, og det er derfor en af de opgaver, der ofte bliver nedprioriteret. Med Automatic Recovery Testing kan vi gennemføre en månedlig recovery test af dine vigtigste servere – helt automatisk. Og resultatet får du leveret direkte i din mailboks i en samlet rapport. Din it-revision vil for en gang skyld give dig et flueben for at have styr på genskabelsen af dine data.

Fra backup til virtuel server

Med Automatic Recovery Testing bliver hele din server gendannet fra backup til et virtuelt miljø i vores cloud-datacenter. Din server gendannes som en virtuel instans – inklusive styresystem, alle programmer og alle data. Du kan selvfølgelig få adgang til den gendannede server, hvis du har behov for at tjekke, at alt er, som det skal være.

Læs mere Læs mindre

Dataintegriteten sikres med testforespørgsler

Som en sidste del af Automatic Recovery Testing kan der køres en række testforespørgsler på den gendannede server – for at give dig et billede af, om din server og dine data er identiske med din produktionsserver. Disse resultater vil være inkluderede i den samlede recovery-rapport.

Læs mere Læs mindre

Komplet statusrapport med indbyggede alarmer

Hele processen slutter med udfærdigelsen af en rapport, som du modtager via e-mail. Rapporten dokumenterer recovery-processen og alarmerer dig, hvis der er problemer. Rapporten giver dig også en tidsramme (starttid og sluttid) for recovery-processens gennemførelse. På den måde er du forberedt på, hvor lang tid det vil tage, hvis det helt store uheld en dag skulle ske for dig.

Læs mere Læs mindre


Prøv Automatic Recovery Testing

Ring på +45 8743 4090 eller Kom i gang herKom i gang her