Sikkerhed med muligheder

Cloudløsninger

Cloud Backup

Frontsafe Cloud Backup-løsningen består udelukkende af komponenter af højeste kvalitet. Motoren i vores Cloud Backup er IBM Spectrum Protect (tidligere IBM Tivoli Storage Manager), og med Frontsafe Cloud Portal Software på toppen har både forhandlere og slutkunder nem adgang til selvbetjening.

Primære fordele ved Cloud Backup

Vi passer godt på dine backup data i vores moderne state-of-the-art datacenter placeret i Danmark. Vores veldefinerede SLA er dokumenteret i en uafhængig årlig ISAE 3402 revisorrapport. Din it-revision vil for en gang skyld blive begejstret.

Automatisk backup

Ikke flere manuelle processer, når det handler om din datasikkerhed. Tab af data skyldes ofte en menneskelig fejl. Ved at strømline og automatisere alle de daglige processer omkring backup kan dine it-medarbejdere bruge tiden på at skabe værdi for virksomheden.

Læs mere Læs mindre

Ændringsbackup

Når data flyttes til en cloud-udbyder, er det afgørende, at man kun flytter og lagrer små mængder data ad gangen. Efter den første backup vil ’incremental forever’ teknologi i Frontsafe løsningen sikre, at det fremover kun er de daglige ændringer, der sendes til vores datacenter. Dermed kan servere med store datamængder sikres selv med relativt små netværksforbindelser.

Læs mere Læs mindre

Fokus på de forretningskritiske data

Med vores fleksible backup motor kan der arbejdes smartere. Du har mulighed for at differentiere mellem kritiske data og mindre vigtige data, så dine vigtigste data lagres i flere versioner med længere historik.

Læs mere Læs mindre

Kryptering af data

Du er den eneste, der har adgang til at læse dine data. Du kan vælge, at dine data krypteres, før de sendes til vores cloud-datacenter. Og dine data forbliver krypteret i datacenteret hos os – så fortroligheden bevares.

Læs mere Læs mindre

Nem og sikker gendannelse af data

Du kan gendanne dine data døgnet rundt. Efter få klik er dine filer og mapper på vej tilbage til din server. Og du har ’single point’ adgang til alle dine backup data – så du aldrig igen skal tænke over, hvilke data der er gemt på hvilke medier. Hvis det helt store uheld sker, kan vi også tilbyde at bringe dine data ud på din adresse, hvorfra de kan genskabes direkte via dit lokale netværk.

Læs mere Læs mindre

Daglig oversigt via e-mail og webportal

Vores prisvindende Cloud Portal software er del af vores Cloud Backup service. Med den får du adgang til selvbetjening via web. Se dine daglige rapporter, eller indtast e-mail adresser på dem, som skal modtage rapporterne direkte i indbakken. Alt, hvad du behøver, har du lige ved hånden – med få klik.

Læs mere Læs mindre

Systemet er skalérbart

Du skal ikke længere være bekymret for plads til din datavækst. Ikke flere usikre skøn over, hvor meget dine data vil komme til at fylde på sigt. Hos os er du nemlig garanteret, at du altid vil have tilstrækkeligt med lagerplads til dine data – uanset hvor meget din virksomhed vokser.

Læs mere Læs mindre

Du skal ikke gribe dybt i lommen nu og her

Betal for det, du bruger. En investering i backup-udstyr har typisk en horisont på tre år, så du har brug for at kende din fremtidige datamængde for at lave den rigtige investering her og nu. Med Frontsafe Cloud Backup betaler du meget lidt for at komme i gang – og så betaler du i stedet hver måned for det, du bruger. Hverken mere eller mindre.

Læs mere Læs mindrePrøv Cloud Backup

Ring på +45 8743 4090 eller Kom i gang herKom i gang her