Cloudløsninger

Compliance Storage

Virksomheder, der driver egen backupløsning, har behov for at adskille de interne ansvarsområder fra hinanden. Derfor vil det være særdeles fornuftigt at sikre sig, at medarbejdere, der har adgang til produktionsdata, ikke også har adgang til backupdata. En sådan rollefordeling minimerer muligheden for, at en enkelt medarbejder kan forvolde uoprettelig skade på virksomhedens forretningskritiske data. Men rollefordelingen er ikke tilstrækkelig for alle virksomheder. For et udvalg af virksomheder er man begyndt at vurdere på risikoen ved at den enkelte medarbejder manipulerer med data i dennes ansvarsområde. Det kan fx være ved at ændre på virksomhedens backuppolitikker således, at retention nedjusteres væsentligt, og vitale backupdata herved fjernes fra backupgrundlaget. Et nedbrud i produktionen med et behov for at restore kan derfor få fatale konsekvenser.

Primære fordele ved Compliance Storage

”Compliance Storage” fra Frontsafe henvender sig bl.a. til virksomheder, der driver egen HDPS/CommVault eller IBM Spectrum Protect løsning, og som har behov for at sikre backupdata mod manipulation.

Begrænset adgang

Vi sikrer at ingen af jeres medarbejdere har adgang til Frontsafes HDPS/CommVault eller IBM Spectrum Protect infrastruktur.

Læs mere Læs mindre

Sikker datahistorik

Med Compliance Storage sikres det, at sletninger eller andre handlinger i jeres virksomheds egen HDPS/CommVault eller IBM Spectrum Protect infrastruktur ikke får indflydelse på objekter i Frontsafes HDPS/CommVault eller IBM Spectrum Protect infrastruktur.

Læs mere Læs mindre

24/7 overvågning

Hos Frontsafe overvåger vi ydelsen 24 timer i døgnet året rundt. Dermed sikres det, at vi opdager hvis replikeringen af data fra din virksomheds lokation til Frontsafes datacenter (placeret i Danmark) ikke længere kører.

Læs mere Læs mindre

Overskuelig rapportering

Compliance Storage inkluderer månedsrapporter som giver dig overblik over dataoverførsler, eventuelle alarmer og alt hvad der eventuelt er blevet ændret i jeres systemer gennem den seneste måned (Change management).

Læs mere Læs mindre


Prøv Compliance Storage

Ring på +45 8743 4090 eller Kom i gang herKom i gang her