Det bedste af to verdener

Cloudløsninger

Hybrid Cloud Backup

Frontsafe Hybrid Cloud løsningen indeholder en lokal server (Front-server), som er placeret i din virksomheds domicil. Med den er du garanteret backup- og recoveryhastigheder, der er uafhængige af din internetforbindelse. Samtidig og helt automatisk lagres en ekstra kopi (D/R kopi) af dine backup-data i det sikre Frontsafe datacenter (placeret i Danmark).

Primære fordele ved Hybrid Cloud Backup

Med en lokal backup-server på din virksomheds adresse sikres høje backup- og recovery-hastigheder – og samtidig lagres en ekstra kopi automatisk i Frontsafes datacenter (placeret i Danmark). Det hele sker uden at lægge beslag på værdifulde ressourcer blandt dine it-medarbejdere.

Adgang til backup via LAN

Med den lokale Front-server klares den daglige backup af dine data gennem dit lokale højhastighedsnetværk – og altså ikke over internettet. Dermed kan vi håndtere selv helt store virksomheders udfordringer med backup.

Læs mere Læs mindre

Internetforbindelsen er ikke en flaskehals

Din internetforbindelse behøver ikke længere at være en flaskehals eller en begrænsning for, hvad der kan lade sig gøre. Vi kan nemlig placere både Front-serveren og den ekstra kopi lige netop der, hvor det giver mest mening.

Læs mere Læs mindre

Altid adgang til D/R kopi af data

Hvis din lokale Front-server er nede, bliver dine daglige backups videresendt til dit D/R system, som enten er placeret i vores Frontsafe cloud- datacenter eller på en adresse i din virksomhed.

Læs mere Læs mindre

Alt-i-en-løsning

Frontsafe Hybrid Cloud-løsningen er en alt-i-en-løsning. Den inkluderer alle licenser, hardware, service og support. Én samlet pris - én leverandør.

Læs mere Læs mindre

Vi står klar døgnet rundt

Vores veluddannede og hjælpsomme medarbejdere er klar 24/7, hvis du har akut brug for hjælp. Du står aldrig alene med et problem – dine data er vores absolutte topprioritet.

Læs mere Læs mindre

Selvbetjening lige ved hånden

Med vores selvbetjenings-webportal har du adgang til alle daglige rutiner og nødvendig information i forbindelse med backup. Den prisvindende Frontsafe Cloud Portal giver dig adgang til daglige rapporter, aktivering og ’schedulering’ af backup, internt faktureringsgrundlag, supportværktøjer og meget mere.

Læs mere Læs mindre

Fleksibel økonomi

Vi kan stille fleksible finansieringsmuligheder til rådighed for dig. Betal for løsningen nu og her i hele kontraktperioden, eller betal løbende gennem IBM Finance.

Læs mere Læs mindrePrøv Hybrid Cloud Backup

Ring på +45 8743 4090 eller Kom i gang herKom i gang her