Lad os optimere din investering

Cloudløsninger

IBM Spectrum Protect Consultancy

Du har investeret i Spectrum Protect, men udnytter du det optimalt? Spectrum Protect er backupsoftware i verdensklasse, men for at køre bedst muligt er det vigtigt, at løsningen er konfigureret korrekt og bliver opdateret løbende.

Primære fordele ved vores Spectrum Protect optimering

Design og implementering af Spectrum Protect

Vi er specialister i design og implementering af Spectrum Protect. Vi optimerer løsningen i forhold til behov og krav fra din virksomhed.

Læs mere Læs mindre

Spectrum Protect som cloud-service

Med den prisvindende Frontsafe Cloud Portal software på toppen af Spectrum Protect får du adgang til al den funktionalitet, der er påkrævet for at levere backup som en cloud-service. Vores cloud portal giver dig en webbaseret selvbetjeningsportal, hvorfra du kan automatisere intern fakturering og/eller omkostningsrapportering, oprette daglige backup-statusrapporter, aktivere og ’schedulere’ backup, reflektere din organisation i en hierarkisk model, oprette og administrere dine brugere, administrere dine Spectrum Protect servere og meget mere.

Læs mere Læs mindre

Optimering af din eksisterende Spectrum Protect infrastruktur

Måske har du allerede benyttet Spectrum Protect i årevis. Vi har stor erfaring i analyse og optimering af kørende løsninger. Lad vores erfarne specialister hjælpe dig med at opdatere det, du allerede har kørende – og med at få mest muligt ud af det.

Læs mere Læs mindre

Optimeret Spectrum Protect rapportering

Hvilke daglige informationer er nødvendige, for at du kan have tillid til, at alt, du behøver, er på plads? Hvilke potentielle risici skal være tydelige i jeres backup rapporter? Vi kan hjælpe dig med at skræddersy daglige rapporter fra Spectrum Protect, så de viser det, du har brug for.

Læs mere Læs mindre

Spectrum Protect licensoptimering

Administration af dine Spectrum Protect licenser kan være kompliceret og tidskrævende. Las os tage hånd om det for dig – ofte finder vi frem til, at du kan optimere dine licenser i forhold til dit behov.

Læs mere Læs mindre

Hybrid løsning

Får du grå hår i hovedet af de manuelle processer omkring ekstra kopier af backup? Vi kan hjælpe dig med at automatisere disse processer – så er du sikker på at have adgang til ekstra kopier, den dag du får brug for det.

Læs mere Læs mindre

Spectrum Protect administration og support

Brug jeres IT-ressourcer på at skabe værdi for jeres forretning. Lad os være jeres eksperter på Spectrum Protect, og lad os stå for den daglige drift og support. Vi har systemerne og specialisterne, som kan fritage jer for det daglige arbejde med backup. Så kan I fokusere på jeres forretning og alt det, som I synes er sjovt.

Læs mere Læs mindrePrøv Spectrum Protect Consultancy

Ring på +45 8743 4090 eller Kom i gang herKom i gang her