Nyheder

j2 Global køber Frontsafe

Fra juli 2016 er Frontsafe en del af j2 Global. Hvad betyder det?


Frontsafe vil fortsætte med at levere de samme gode ydelser sammen med vores partnere. Vores kompetente danske support udføres fortsat af samme ressourcer i Danmark, og data vil fortsat være beskyttet i vores danske datacentre.

At blive en del af j2 Global, en af verdens største service leverandører indenfor cloud backup med en omsætning på mere end DKK 5 milliarder om året bevirker, at Frontsafe får adgang til endnu mere viden på området samt finansielle ressourcer, der ikke tidligere har været tilgængelige. Vi vil fortsætte med at vokse vores forretning på cloud- og hybrid backup ydelser.

Vi vil fortsætte med at arbejde aktivt med eksisterende samt nye IT-partnere i Danmark, der ønsker at arbejde aktivt med Frontsafe, og vi vil sammen levere markedets bedste cloud- og hybrid backup løsninger.

For os, der har arbejdet hårdt i Frontsafe i de sidste 10 år er dette en milepæl og et kvalitetsstempel, og vi glæder os til at fortsætte med at udvikle vores forretning samt tilbyde nye cloud services.

Seneste nyheder

6. oktober 2017

Frontsafe Revisionserklæring 2017

Læs mere ›
4. juli 2017

IBM Spectrum Protect CVE-2016-8939 sårbarheden

Læs mere ›
19. september 2016

Frontsafe modtager BFIH’s re-certificering

Læs mere ›