Cloud Backup

Ansvarlig sikkerhedsstrategi med indbygget fleksibilitet

Behovet for intelligent og skalérbar backup stiger år for år, og behovet for storage vokser i takt med virksomhedens stigende datamængde. Med Cloud Backup skal du ikke bekymre dig om plads til din datavækst eller investering i backup-udstyr. Betal kun for det, du bruger.

FrontSafe Cloud Backup består udelukkende af komponenter af højeste kvalitet.

Dine data er beskyttet i vores state-of-the-art datacenter placeret i Danmark.

Styrke, overblik og elasticitet

FrontSafe Cloud Backup-løsningen består udelukkende af komponenter af højeste kvalitet. Dine data er beskyttet i vores moderne state-of-the-art datacenter placeret i Danmark. Vores Cloud Backup-teknologi er baseret på IBM Spectrum Protect (tidligere IBM Tivoli Storage Manager), og med FrontSafe Cloud Portal Software på toppen har du som enten forhandler eller slutkunde adgang til alle dine produkter og funktioner i et overskueligt og fleksibelt værktøj.

Compliance og økonomisk overblik er inkluderet

Vores veldefinerede SLA er dokumenteret i en uafhængig årlig ISAE 3402-revisorrapport, og din it-revision vil for en gangs skyld blive begejstret.

Sådan fungerer Cloud Backup

Primære fordele ved Cloud Backup

Læs mere om fordelene ved Cloud Backup her (PDF)

Da vi var i opstartsfasen med en ny virksomhed, vidste jeg, at jeg ville bruge FrontSafe. Vi er i hastig vækst med stigende mængder af data, og vi forsætter med at konvertere vores partnere til FrontSafe – med stor succes.

Jacob Schmidt, S.E

Cloud Factory

Kom godt i gang med
Cloud Backup

Vores backup-eksperter sidder klar til at hjælpe dig

Ring på +45 70711227

FRONTSAFE A/S

SPOTORNO ALLÉ 12

2630 TAASTRUP

INFO@FRONT-SAFE.DK

+45 70711227

SUPPORT

+45 35155271

SUPPORT@FRONT-SAFE.DK

© 2020 FrontSafe