Hybrid Cloud Backup

Når kravet er egen frontserver og særlig hurtig recovery

Når behovet er egen front-server, og datamængden så stor, at internetforbindelsen kan være begrænsende i forhold til recovery-hastighed, så leverer vi Hybrid Cloud Backup. Du har stadig automatisk backup i vores state-of-the-art danske datacenter.

Det bedste fra to verdener

Frontsafe Hybrid Cloud er
en alt i en-løsning, der inkluderer alle licenser, hardware, service og support.

Én samlet pris – én leverandør, overblik og elasticitet

Vi skaber en løsning til dig uden at lægge beslag på værdifulde ressourcer blandt dine it-medarbejdere. Og med den prisvindende FrontSafe Cloud Portal på toppen, får du adgang til daglige rapporter, aktivering og ’schedulering’ af backup, internt faktureringsgrundlag, supportværktøjer og meget mere.

Lokalt i din virksomhed og lokalt i Danmark

En lokal server (frontserver) på dit domicil sikrer, at du er garanterede backup- og recoveryhastigheder, der er uafhængige af din internetforbindelse. Samtidig har FrontSafe Hybrid Cloud-løsningen automatisk lagring (D/R kopi) af dine backup-data i vores state-of-the-art danske datacenter, hvis backup-teknologi er baseret på IBM Spectrum Protect (tidligere IBM Tivoli Storage Manager).

Sådan fungerer Hybrid Cloud Backup

Primære fordele ved Hybrid Cloud Backup

Læs mere om Hybrid Cloud Backup her (PDF)

Vi føler os sikre på, at de daglige rutiner med backup og gendannelse bliver klaret med den hastighed, vi har behov for, fordi vores frontserverløsning er koblet på vores lokale netværk. Og vi finder altid en måde at klare eventuelle problemer i samarbejde med det højt specialiserede FrontSafe-team.

Jeppe Andersen, CEO

Klestrup Partners

Kom godt i gang med
Hybrid Cloud Backup

Vores backupeksperter sidder klar til at hjælpe dig

Ring på +45 70711227

FRONTSAFE A/S

SPOTORNO ALLÉ 12

2630 TAASTRUP

INFO@FRONT-SAFE.DK

+45 70711227

SUPPORT

+45 35155271

SUPPORT@FRONT-SAFE.DK

© 2020 FrontSafe