Frontsafe købt af Jungle Disks ejere, Dry Line Partners og Porthcawl Holdings

Med købet vokser Frontsafes sikkerhedsmuskler indenfor backup, storage og disaster recovery

Ejerne af Jungle Disk, Dry LinePartners LLC og Porthcawl Holdings LLC, har købt Frontsafe af J2 Global Inc. Med købet konsoliderer de nye ejere deres fremadrettede planer for ekspansion og udvider deres portefølje.

Lokale og globale

DATA
Center
løsninger 

Større muskler

»Tilføjelsen af Frontsafe, KeepItSafe, LiveVault and OffsiteDataSync til vores værktøjskasse lader Jungle Disk hjælpe vores kunder endnu bedre, og udvidder vores geografiske og produktmæssige fodaftryk og lader os skalere i højere grad«

 

Bret Piatt, CEO for Jungle Disk og partner i Dry Line Partners.

Før han kom til Jungle Disk var Bret Piatt chef for 300 medarbejdere i en SaaS business-afdeling hos Rackspace, der betjente mere end 75.000 SMV’er. I sin tid hos Rackspace var Bret Piatt blandt andet også chef for fusioner op opkøb, formand for Komiteen for Intellektuel Ejendomsret (IPC) og medlem af det team, der frigav Rackspace Cloud som open source software og skabte OpenStack – nu kendt som Open Infrastructure Foundation.

Bagved Bret Piatts ord ligger der et behov for at have lokale eksperter i databeskyttelse, backup og recovery med et mere end almindeligt godt overblik. For når forretningsmodellen er at passe på andre firmaers data, er der ikke plads til den mindste fejl eller usikkerhed.

“Alle os her hos Frontsafe er meget glade for nyheden”

Ejnar Boije, direktør i FrontSafe

Nye ejere giver flere fordele

Frontsafe tager imod ejerskiftet med åbne arme. Som direktør Einar Boije siger: »Alle os her hos Frontsafe er meget glade for nyheden. Fordelene ved at være ejet af en virksomhed med så stor erfaring i data-beskyttelse, backup og recovery vil føre til endnu bedre service til vores kunder. Det er et vigtigt skridt på Frontsafes rejse, som giver os fordel af en ejer, der virkelig tilføjer kapacitet indenfor moderne og effektive cloudløsninger – ikke mindst på grund af deres baggrund i Rackspace.«

Frontsafe blev grundlagt i Danmark i 2006. Med kontorer i København og Aarhus dækker Frontsafe 35% af Danmarks enterprise cloud backup og hjælper tusindvis af kunder i hele Skandinavien. Den hidtidige ejer, J2Global, har de sidste år investeret mange millioner i Frontsafes topmoderne datacenter i Viby.

Med sine nye ejere og tætte bånd til ledere med ekspertise i IT og cybersecurity får Frontsafe også nye handlemuligheder. Opkøbet fra Jungle Disks ejere vil skabe grobund for innovation og strategisk ekspansion, uddyber Einar:
»Grundlæggende vil dette betyde muligheder for at forbedre data-beskyttelse, backup, recovery og cybersecurity drastisk.«

I 15 år har Frontsafe hjulpet kunder med at sikre deres data med skalerbare backup-løsninger i verdensklasse med dedikeret infrastruktur og dansk kundeservice, der kender kundernes løsninger og behov. Fremover vil Frontsafe side om side med Jungle Disk kunne skalere sine løsninger til tusinder af nye kunder.

Vil du opgradere din backupløsning?

Få din backup sikret i vores state-of-the-art datacenter

Kontakt
Reda Al Karbalaie

T: +45 70711227
rak@front-safe.dk

Nyheder

Opdateringer og nyheder fra FrontSafe og vores backupeksperter

Marts 2020

Sikkerhed i en coronatid

Kom godt i gang med
FrontSafe Cloud Backup

Ring på +45 70711227

FRONTSAFE A/S

SPOTORNO ALLÉ 12

2630 TAASTRUP

INFO@FRONT-SAFE.DK

+45 70711227

SUPPORT

+45 35155271

SUPPORT@FRONT-SAFE.DK

© 2020 FrontSafe