Få et gratis backuptjek og få lukket hullerne. 

Danske virksomheder står lige nu overfor et usædvanligt højt trusselsscenarie. Derfor er din virksomheds backup og opsætningen afgørende for at overleve et ellers lammende angreb. 

Et backuptjek er en behovsanalyse som kan guide dig til den backupløsning, for netop din virksomhed, uanset datamængde, og om du bruger filservere eller gemmer i skyen.

Bestil et gratis backuptjek her:

10 + 15 =

Lokale og globale

DATA
Center
løsninger 

Et datacenter i verdensklasse

“I langt de fleste tilfælde vil vi kunne give kunderne adgang til deres data inden for et par minutter og maksimalt en til to timer”

Reda Al Karbalaie

FrontSafe Channel Manager

Hackernes værste fjende:
Backup

FrontSafe har over 35% af de danske cloud-backupkunder, og har stor erfaring med at hjælpe virksomheder ud af ransomwareangreb.

Frontsafe er medlem af

BFIH
Brancheforeningen for IT hostingvirksomheder i Danmark

Hvis ulykken er et af de gængse scenarier et ransomware-angreb fulgt af et krav om løsepenge: Angrebet kan typisk begynde hos en af medarbejderne, der sidder hjemmefra. Men hvis maskinen er direkte opkoblet, risikerer ransomware-angrebet at sprede sig til andre dele af virksomheden.

For nylig blev en af vores kunder – en stor dansk produktionsvirksomhed – angrebet af hackere, der ved at kryptere virksomhedens data lagde produktionen helt ned. Nedsat produktion koster tusindvis af kroner, og nu er det mere aktuelt end nogensinde.

Heldigvis havde virksomheden backup hos FrontSafe, og i løbet af få minutter kunne vi begynde genoprettelse af data fra et punkt før angrebet.

“Nogle virksomheder vælger at betale pengene, mens andre får ’hvide hackere’ til at dekryptere data. Men hvis man har styr på sin backup, er den bedste løsning ofte at gendanne en tidligere backupversion”

Reda Al Karbalaie

FrontSafe Channel Manager

Enterpriseløsninger for alle

Virksomhedsstørrelse underordnet

FrontSafes enterprise backup-løsninger er omkostningseffektive, lette at implementere og tilbyder dig maksimal fleksibilitet, kapicitet og ikke mindst overblik. Og betalingsmodellen er ligeså gennemskuelig som fordelen. Du betaler for det, du bruger.

Vi supporterer

35%
af hele
Danmarks
backupløsninger

Vil du opgradere din backupløsning?

Få din backup sikret i vores state-of-the-art datacenter

Kontakt
Reda Al Karbalaie

T: +45 70711227
rak@front-safe.dk

Nyheder

Opdateringer og nyheder fra FrontSafe og vores backupeksperter

Marts 2020

Nyt datacenter.
Nye muligheder.
– for alle FrontSafe kunder

Kom godt i gang med
FrontSafe Cloud Backup

Ring på +45 70711227

FRONTSAFE A/S

SPOTORNO ALLÉ 12

2630 TAASTRUP

INFO@FRONT-SAFE.DK

+45 70711227

SUPPORT

+45 35155271

SUPPORT@FRONT-SAFE.DK

© 2020 FrontSafe